2010-06-04

Ombyggnation av båten.

Har nu under veckan gjort lite drastiga förändringar av flippern jag är ägare av(lite som terapiarbete efter min systers bortgång). Märktes väl under första deltävlingen i LPR att den var lite trång om man är två fiskare med alla grejer som hör till.

Blev då så att ja satte kapen i båten och kapade bort "huven" med tillhörande ruta plus lite av kanterna som inkräktade på utrymmet i båten.
Båten före ingreppet.
Och så här ser den ut nu. Så nu fick man fram ett riktigt på kastdäck när man står och dunkar med jerkwobblers. Så nu återstår att fixa till en nu reling att montera spöhållare i, en hel del plastning och dylikt. Spackling och målning får ske i ett senare skede, en vintersyssla kanske,det kosmetiska är inte prio 1 i nuläget. Den ska bli iordningställd så att den är funktionsduglig att dra stora gäddor med.
Båten i dess nya skepnad.

Observanta läsare har även sett att motorn är bortmonterad. Den har jag lämnat till Korv-Hasse på Bollnäs Motor & Fritid för att han förhoppningsvis ska hitta felet varför den gått så dåligt.

Får se hur det blir med fiske i helgen. Blir kanske en tur med Martin i hans båt nu när min är ur funktion. Annars har jag fått en mindre plastbåt med ett hål i som jag ska laga så nånting finns det att göra i alla fall.

//Linus